Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-03-2014 - Kruikenstad in Koor live uitgezonden op Omroep Brabant

Kruikenstad in Koor (KIK) is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder. Op maandagavond 3 maart 2013 trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel om vanaf 20:11 uur een groots en gezamenlijk carnavalsconcert te beleven. En dit jaar kan niet alleen Kruikenstad meegenieten: Omroep Brabant zendt het hele evenement live uit!

Tijdens Kruikenstad in Koor speelt een speciaal voor de gelegenheid samengesteld "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" bekende Nederlandse liedjes. Het orkest bestaat uit ongeveer 40 muzikanten. Als gast artiesten staat Henry Huijsmans op de planning. Rogier van de Ven neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening en Rogier van Bossum en Peter Vingerhoets zullen samen met alle bezoekers ongeveer 30 nummers zingen. Nieuw dit jaar is een blok vol met Duitse meezingers.

Zingt u graag in "koor", geniet u van carnavaleske samenzang? Dan is Kruikenstad in Koor hét evenement voor u!

Alle songteksten van Kruikenstad in Koor staan ook dit jaar weer in een speciale editie van De Uitloper die in alle horecagelegenheden in Kruikenstad ligt en er worden een kleine 1000 exemplaren van deze speciale Uitloper uitgereikt tijdens Kruikenstad in Koor. Daarnaast hangen er grote schermen waarop de tekst van de voorzangers te zien is. Meezingen en sfeer gegarandeerd!


Delen via:
| More

Kruikenstad in Koor

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg