Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Disclaimer

Gedeeltes van deze pagina kunnen bestaan uit reacties en meningen van lezers van kruikenstad.com. Gepresenteerde meningen zijn niet noodzakelijk de meningen van kruikenstad.com en kruikenstad.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid aangaande reacties en meningen van lezers.

kruikenstad.com voert de veiligheid van de privacy van u als bezoeker van deze website hoog in het vaandel. Deze website verzamelt geen persoonlijke informatie over u, met uitzondering van de informatie die u vrijwillig naar ons toestuurt, bijvoorbeeld als u een email stuurt. Tot persoonlijke informatie tellen wij: uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, persoonlijke interesses, email adres en informatie over de pagina's die u op de website heeft bezocht.

Indien u nog verdere vragen over dit reglement heeft kunt u ons e-mailen via info@kruikenstad.com.

Copyright

Onder dit reglement vallen alle pagina's te vinden op het domein www.kruikenstad.com.

Alle informatie en andere inhoud op deze pagina's is eigendom van www.kruikenstad.com en wordt beschermd door de Nederlandse en buitenlandse copyright wetgevingen. Bij betreding van deze website bent u het eens met de volgende regels en condities. Indien u het niet eens met deze regels en condities heeft u geen recht tot het gebruik van deze website.

Deze website en de inhoud hiervan mogen niet gekopieerd of gedistribueerd worden in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming van www.kruikenstad.com. Op deze regel berust de volgende uitzondering: per pagina mag u 25 woorden kopiëren met dienverstande dat u de afkomst van de tekst (http://www.kruikenstad.com/) duidelijk vermeldt.

Www.kruikenstad.com geeft geen enkele garantie op waarheid betreffende deze website en haar inhoud. De website wordt "as is" geleverd zonder verdere garanties van welke vorm dan ook.

Indien u nog verdere vragen over dit reglement heeft kunt u ons e-mailen via info@kruikenstad.com.