Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Kruikenstad in Koor - Kruikenstad in Koor

LocatieDe Heuvel
Tijd20:00 -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Kruikenstad in Koor live uitgezonden op Omroep Brabant 2-3-2014 - Kruikenstad in Koor live uitgezonden op Omroep Brabant

Kruikenstad in Koor (KIK) is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder. Op maandagavond 3 maart 2013 trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel om vanaf 20:11 uur een groots en gezamenlijk carnavalsconcert te beleven. En dit jaar kan niet alleen Kruikenstad meegenieten: Omroep Brabant zendt het hele evenement live uit!

Tijdens Kruikenstad in Koor speelt een speciaal voor de gelegenheid samengesteld "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" bekende Nederlandse liedjes. Het orkest bestaat uit ongeveer 40 muzikanten. Als gast artiesten staat Henry Huijsmans op de planning. Rogier van de Ven neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening en Rogier van Bossum en Peter Vingerhoets zullen samen met alle bezoekers ongeveer 30 nummers zingen. Nieuw dit jaar is een blok vol met Duitse meezingers.

Zingt u graag in "koor", geniet u van carnavaleske samenzang? Dan is Kruikenstad in Koor hét evenement voor u!

Alle songteksten van Kruikenstad in Koor staan ook dit jaar weer in een speciale editie van De Uitloper die in alle horecagelegenheden in Kruikenstad ligt en er worden een kleine 1000 exemplaren van deze speciale Uitloper uitgereikt tijdens Kruikenstad in Koor. Daarnaast hangen er grote schermen waarop de tekst van de voorzangers te zien is. Meezingen en sfeer gegarandeerd!

Brabant zingt mee met Kruikenstad in Koor! 18-2-2014 - Brabant zingt mee met Kruikenstad in Koor!

Opnieuw een primeur tijdens carnaval op Omroep Brabant TV. Op carnavalsmaandagavond is Kruikenstad in Koor (Kik) op de Heuvel in Tilburg live te zien op Omroep Brabant. 

Kruikenstad in Koor is een interactief evenement: op het podium een groot orkest, met voorzangers en bekende carnavalsartiesten, die het duizendkoppige koor van publiek begeleiden door een vol programma vol echte Brabantse carnavalsklassiekers!Het evenement wordt ondersteund door de gemeente Tilburg en de Carnavalsstichting Tilburg. 

Wethouder Erik de Ridder (evenementen)
"Kruikenstad in Koor is een geweldige aanvulling op al die activiteiten die plaatsvinden tijdens het carnaval. Tilburg heeft een traditie met meezingfestivals, want Tilburg Zingt is al jarenlang een zeer populair en drukbezocht evenement. Iedereen is welkom om mee te komen zingen. Mensen die er niet bij kunnen zijn mogen op Omroep Brabant genieten van de zangkwaliteiten van de Tilburgers!"

Reactie Carnavalsstichting Tilburg
"De Carnavalsstichting Tilburg heeft als doelstelling om het carnaval in Kruikenstad zowel binnen als buiten Tilburg nog meer op de kaart te zetten en daar zoveel mogelijk mensen van te laten genieten. Dat willen we bereiken met Kruikenstad in Koor. De carnavalsvierders kunnen in de open lucht, op onze prachtige Heuvel, samen feestvieren en dankzij de samenwerking met gemeente en Omroep Brabant kan heel Brabant daarvan live meegenieten! ", aldus Paul Staps, voorzitter van de Carnavalsstichting Tilburg. 

Reactie Omroep Brabant: 
"Omroep Brabant is erg trots op deze bijzondere aanvulling op het toch al uitgebreide carnavalsprogramma, van 3 Uurkes Vurraf tot Fijnfisjenie Cafe tot de grote optochten in Brabant. Dit evenement brengt weer iets nieuws tijdens carnaval, niet op de laatste plaats door het interactieve element, zowel op de Heuvel als thuis of in de kroeg: iedereen kan meedoen!" aldus Henk Lemckert, directeur/hoofdredacteur van Omroep Brabant

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.