Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Algemeen

Van wie is kruikenstad.com?
Www.kruikenstad.com is gemaakt door 2 carnavalsvierders die een startpagina zochten voor alle tilburgse orkesten en verenigingen. De pagina is op 11-11-1999 online gekomen en heeft het eerste jaar een top gehad van 331 bezoekers op 1 dag. De pagina is in korte tijd uitgegroeid tot een website met meer dan 100.000 bezoekers per jaar. De Tilburgse carnavalsstichting is geen eigenaar, maar levert wel informatie aan in de vorm van persberichten ed. De pagina staat los van alle verenigingen en orkesten.

Waarom is kruikenstad.com gemaakt?
De laaste jaren komen er steeds meer orkesten en verenigingen met een eigen internetsite. Om een goed overzicht te krijgen is kruikenstad.com gemaakt. De site is bedoelt als startpagina om snel en duidelijk bij de juiste gegevens te komen. Daarnaast bied kruikenstad.com achtergrond informatie over het Tilburgse carnaval en actuele informatie uit de carnavalswereld.

Gedragscode

Gastenboek/Forum
Op het gastenboek en forum van kruikenstad.com gelden dezelfde regels als bij andere pagina's. Schrijf geen dingen die je zelf ook liever niet zou lezen.
Beledigen, pesten, uitschelden, discriminatie, seksistische opmerkingen of commerciële berichten zijn niet toegestaan. Gedraag je volgens de normale fatsoensnormen die ook in het dagelijkse leven gelden. Evenmin mag je privacy gevoelige informatie of verkeerde gegevens plaatsen.

Het forum wordt regelmatig bezocht door de beheerders en moderators.
Zij zullen op deze manier controle houden op de geplaatste berichten. Het is natuurlijk onmogelijk om 24 uur per dag de inhoud te volgen. Heb je het idee dat een bericht in strijd is met de regels of het goede fatsoen, e-mail dan naar info@kruikenstad.com. We zullen dan binnen een redelijke termijn het betreffende bericht beoordelen en eventueel verwijderen.