Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-01-2014 - Prinsebal

Op zaterdag 15 februari zal in Poptempel 013 het Prinsebal gehouden worden. Het Prinsebal is hét feest van de Prins van Kruikenstad, waar alle verenigingen, kapellen, collegeleden en verenigingen uit de ons omringende dorpen voor uitgenodigd worden om een voorproefje nemen op carnaval in Kruikenstad.

De avond zal om 18.00 uur beginnen. Het thema van dit jaar is ‘Carnaval Festival’. Aan het begin van de avond hebben alle bezoekende verenigingen de mogelijkheid om een foto te laten maken met Prins Joost d’n Irste en zijn Adjudant Michel. Omdat er op een lege maag niet gefeest kan worden, wordt aan alle bezoekers een carnavaleske maaltijd aangeboden.

Na de maaltijd zal het feest starten met optredens van onder andere Lamme Frans, Feest DJ Maarten, de D!kdakkers, Marc & Gabor en Johnny Purple.

Het Prinsebal is traditioneel ook het feest waarop de Prins van Kruikenstad eventueel bronzen- zilveren of gouden Kruik(en) uitreikt aan mensen die zich maatschappelijk hebben ingezet voor Kruikenstad. Dit kan zijn voor bewezen diensten binnen de carnavalswereld, maar ook voor daarbuiten.

Toegangskaarten voor het Prinsebal zijn te verkrijgen tijdens het Waogeslouwe op zondag 26 januari van 12.00 tot 18.00 uur of aan de kassa van 013. De kaarten kosten €10,- per stuk. Dit is inclusief de eerder genoemde maaltijd.


Delen via:
| More

Prinsebal

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen