Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Prinsebal - Prinsebal

Locatie013
Tijd17.00 -

Hét feest van de Prins van Kruikenstad! Op zaterdag 15 februari vanaf 17.00 uur nodigt de Stadsprins alle Kruiken en Kruikinnen uit om samen met hem feest te komen vieren in poptempel 013. Aan het begin van de avond heeft iedere vereniging de mogelijkheid om de Prins te ontmoeten en met hem op de foto te gaan. 

Iedereen krijgt de mogelijkheid om eerst de maag te vullen om daarna een avond vol muziek en echte Kruikenstadse gezelligheid te beleven. Dit is ook traditioneel de avond waarop de Prins van Kruikenstad aan één of meerdere personen een bronzen- zilveren- of gouden Kruik uitreikt voor bewezen diensten in de Carnavalswereld.

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Prinsebal 24-1-2014 - Prinsebal

Op zaterdag 15 februari zal in Poptempel 013 het Prinsebal gehouden worden. Het Prinsebal is hét feest van de Prins van Kruikenstad, waar alle verenigingen, kapellen, collegeleden en verenigingen uit de ons omringende dorpen voor uitgenodigd worden om een voorproefje nemen op carnaval in Kruikenstad.

De avond zal om 18.00 uur beginnen. Het thema van dit jaar is ‘Carnaval Festival’. Aan het begin van de avond hebben alle bezoekende verenigingen de mogelijkheid om een foto te laten maken met Prins Joost d’n Irste en zijn Adjudant Michel. Omdat er op een lege maag niet gefeest kan worden, wordt aan alle bezoekers een carnavaleske maaltijd aangeboden.

Na de maaltijd zal het feest starten met optredens van onder andere Lamme Frans, Feest DJ Maarten, de D!kdakkers, Marc & Gabor en Johnny Purple.

Het Prinsebal is traditioneel ook het feest waarop de Prins van Kruikenstad eventueel bronzen- zilveren of gouden Kruik(en) uitreikt aan mensen die zich maatschappelijk hebben ingezet voor Kruikenstad. Dit kan zijn voor bewezen diensten binnen de carnavalswereld, maar ook voor daarbuiten.

Toegangskaarten voor het Prinsebal zijn te verkrijgen tijdens het Waogeslouwe op zondag 26 januari van 12.00 tot 18.00 uur of aan de kassa van 013. De kaarten kosten €10,- per stuk. Dit is inclusief de eerder genoemde maaltijd.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.