Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

09-02-2013 - Kčnderstoet

De dinsdag staat grotendeels in het teken van de jonge Kruiken en Kruikinnen, om te beginnen met de Kènderstoet. Er waren al vroeg erg veel inschrijvingen, dus het moet wel een mooie editie worden! Om 13.30 uur wordt het startsein gegeven voor de ongetwijfeld vol spanning en ongeduld wachtende deelnemers. De Kènderstoet start op het Willemsplein om uiteindelijk via de Schouwburgring en de Heuvelstraat, de Katterug, de Paleisring en het Piusplein de finish op de Heuvel te bereiken.

Deelnemers kunnen natuurlijk nog inschrijven vóór aanvang van de Kènderstoet. De commissie Jeugdzaken is voor aanvang tot ongeveer 12.45 aanwezig in Café Van Horen Zeggen in de Stadhuisstraat om dit te begeleiden.

Dit jaar zal niet na afloop, maar voorafgaand aan de Kènderstoet de jaarlijkse ballonnenwedstrijd plaatsvinden. Ter plekke zullen de deelnemers van de Kènderstoet van de oud-Prinsen van Kruikenstad een ballon krijgen. Deze worden allemaal tegelijk opgelaten met daaraan een kaartje met de gegevens van de deelnemer. De deelnemer van wie de ballon het verst komt krijgt natuurlijk een prachtige prijs! De prijswinnaar van vorig jaar zal bij de Kiosk op de heuvel bekend gemaakt worden.

Aanvangstijd: 13.30 uur
Startlocatie: Willemsplein
Finishlocatie: Heuvel


Delen via:
| More

Kenderstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen