Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

29-01-2013 - Route Kčnderstoet aangepast

De route van de Kènderstoet is dit jaar een stukje korter gemaakt. De commissie Jeugdzaken van de Carnavalsstichting Tilburg die de Kènderstoet ieder jaar organiseert, hoopt hiermee meer toeschouwers te werven en de voetjes van de kleine Kruiken en Kruikinnen wat te ontlasten.

De Kènderstoet start dit jaar traditiegetrouw op het Willemsplein en draait dan direct na het stadhuisstraatje de Oude Markt op. Hiermee ontwijken we het tochtige gedeelte met relatief weinig toeschouwers van voorgaande jaren. Vanaf de Oude Markt vervolgd de route zich zoals vanouds tot aan de Heuvelstraat.

De route is hiermee korter waardoor de commissie hoopt meer toeschouwers op de vierkante meter te realiseren. Omdat de optocht wel even lang mag duren, geeft de organisatie hiermee ook wat meer tijd en rust aan de kinderen om hun acts en wagens goed te laten zien.

De Kènderstoet start op dinsdag 12 februari om 13.30 uur. Inschrijven kan tot en met 31 januari voor Groote en Knotsgroote Troepen. Alle andere categorieën kunnen op de dag van de Kènderstoet nog inschrijven.


Delen via:
| More

Kenderstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg