Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

14-11-2011 - Kaartverkoop Kruikenconcert is gestart

Mag ik deze dans van u?

De kruikenconcertcommissie nodigt u graag van harte uit op woensdag 15 februari 2012 voor het 30e Kruikenconcert in onze balzaal van Theaters Tilburg. Ons eigen kruikenconcertorkest belooft te zorgen voor een swingende avond vol zang en dans. Terwijl u zich waant in de tijd van Johann Strauss of Bill Haley, geniet u plotseling van het ritmisch geklop van de flamenco of nodigen wij u misschien wel uit voor een polonaise. Het wordt een avond vol sfeervolle klanken waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Trek uw danspak en dansschoenen aan en betreed met ons de dansvloer.
Wij hopen u tijdens het kruikenconcert te mogen begroeten!

Met swingende groet,
De kruikenconcertcommissie

Om zoveel mogelijk dokmardeurs in de gelegenheid te stellen om het Kruikenconcert te bezoeken kunt u maximaal 2 kaarten bestellen. De kaarten kosten €33,00 per stuk. U kunt uw kaarten alleen bestellen via http://kruikenstad.nl/kruikenconcert.

Door middel van het invullen en verzenden van dit formulier, verleent u machtiging aan de Carnavalsstichting Tilburg om het totaalbedrag van de door u bestelde kaarten van uw bankrekening af te schrijven, mits de kaarten toegekend worden. Het bedrag van de toegekende kaarten wordt begin december van uw rekening afgeschreven. De kaarten ontvangt u ongeveer 3 weken voor het kruikenconcert.


Delen via:
| More

Irste Kruikenconcert

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen