Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Irste Kruikenconcert - Irste Kruikenconcert

LocatieStadsschouwburg Tilburg
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Irste en Twidde Kruikenconcert 8-2-2012 - Irste en Twidde Kruikenconcert

Wij nodigen u graag van harte uit voor het 30e Kruikenconcert in onze balzaal van Theaters Tilburg. Ons eigen Kruikenconcertorkest belooft te zorgen voor een swingende avond vol zang en dans. Terwijl u zich waant in de tijd van Johann Strauss of Bill Haley, geniet u plotseling van het ritmisch geklop van de flamenco of nodigen wij u misschien wel uit voor een polonaise. Het wordt een avond vol sfeervolle klanken waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Trek uw danspak en dansschoenen aan en betreed met ons de dansvloer.

De Kruikenconcerten zijn altijd boordevol bijzondere artiesten en optredens. Zo zijn in de afgelopen jaren grote namen voorbij gekomen als Jan Smit, Frans Bauer en Xander de Buisonjé. De invulling van de avond blijft traditiegetrouw een geheim. Het thema dit jaar, "Ballroom", belooft veel goeds!

Beide Kruikenconcerten zijn uitverkocht.

Kaartverkoop Kruikenconcert is gestart 14-11-2011 - Kaartverkoop Kruikenconcert is gestart

Mag ik deze dans van u?

De kruikenconcertcommissie nodigt u graag van harte uit op woensdag 15 februari 2012 voor het 30e Kruikenconcert in onze balzaal van Theaters Tilburg. Ons eigen kruikenconcertorkest belooft te zorgen voor een swingende avond vol zang en dans. Terwijl u zich waant in de tijd van Johann Strauss of Bill Haley, geniet u plotseling van het ritmisch geklop van de flamenco of nodigen wij u misschien wel uit voor een polonaise. Het wordt een avond vol sfeervolle klanken waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Trek uw danspak en dansschoenen aan en betreed met ons de dansvloer.
Wij hopen u tijdens het kruikenconcert te mogen begroeten!

Met swingende groet,
De kruikenconcertcommissie

Om zoveel mogelijk dokmardeurs in de gelegenheid te stellen om het Kruikenconcert te bezoeken kunt u maximaal 2 kaarten bestellen. De kaarten kosten €33,00 per stuk. U kunt uw kaarten alleen bestellen via http://kruikenstad.nl/kruikenconcert.

Door middel van het invullen en verzenden van dit formulier, verleent u machtiging aan de Carnavalsstichting Tilburg om het totaalbedrag van de door u bestelde kaarten van uw bankrekening af te schrijven, mits de kaarten toegekend worden. Het bedrag van de toegekende kaarten wordt begin december van uw rekening afgeschreven. De kaarten ontvangt u ongeveer 3 weken voor het kruikenconcert.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.