Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

14-02-2011 - Sla je slag op het Prinsebal

Prins Frans-Jan d’n Irste nodigt heel Kruikenstad op zaterdag 19 februari uit voor het Prinsebal, een gezellig carnavalsfeest in Popcentrum 013!

Dit jaar brengt de Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg de gezelligheid van zaterdagavondspelshows naar ons eigen Kruikenstad met het thema Kruikenslag. Verschillende spelshows, bekende artiesten en gezellige kapellen zullen de revue passeren onder de bezielende leiding van Showmaster Peer de Graaf. Het welbekende Feestteam, Double DJ’s, Alle 13 jaanke en verschillende blaaskapellen maken er een carnavalesk spektakel van terwijl DJ Raas de nodige adempauzes tussendoor zal voorzien van gezellige muziek.

Zo’n carnavalsfeest wilt u natuurlijk niet missen, dus kom naar beneden en slag je slag! Er hoeft niet aan het rad gedraaid te worden, de bordjes zijn al omgedraaid en het woord is al geraden dus u hoeft alleen nog maar een kaartje te kopen aan de kassa van Popcentrum 013 en een fantastisch avondje carnaval met honderden andere Kruiken en Kruikinnen kan beginnen.


Delen via:
| More

Prinsebal

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen