Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Prinsebal - Prinsebal

LocatiePoptempel 013
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Sla je slag op het Prinsebal 14-2-2011 - Sla je slag op het Prinsebal

Prins Frans-Jan d’n Irste nodigt heel Kruikenstad op zaterdag 19 februari uit voor het Prinsebal, een gezellig carnavalsfeest in Popcentrum 013!

Dit jaar brengt de Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg de gezelligheid van zaterdagavondspelshows naar ons eigen Kruikenstad met het thema Kruikenslag. Verschillende spelshows, bekende artiesten en gezellige kapellen zullen de revue passeren onder de bezielende leiding van Showmaster Peer de Graaf. Het welbekende Feestteam, Double DJ’s, Alle 13 jaanke en verschillende blaaskapellen maken er een carnavalesk spektakel van terwijl DJ Raas de nodige adempauzes tussendoor zal voorzien van gezellige muziek.

Zo’n carnavalsfeest wilt u natuurlijk niet missen, dus kom naar beneden en slag je slag! Er hoeft niet aan het rad gedraaid te worden, de bordjes zijn al omgedraaid en het woord is al geraden dus u hoeft alleen nog maar een kaartje te kopen aan de kassa van Popcentrum 013 en een fantastisch avondje carnaval met honderden andere Kruiken en Kruikinnen kan beginnen.

Kaartverkoop Louwdiner Prinsebal 13-1-2011 - Kaartverkoop Louwdiner Prinsebal

De kaartverkoop voor het Louwdiner en Prinsebal op 19 februari gaat van start.

De prijs van voor een kaartje van het Prinsebal is € 5,00. Kaarten zijn vanaf 15 januari 2011 te koop bij Kleincafe Van Horen Zeggen. Op de dag zelf zijn de kaarten te koop aan de kassa van Poppodium 013.

Voorafgaand aan het Prinsebal is het Louwdiner. Een kaartje voor het louwdiner kost € 18,50 en geeft je meteen toegang tot het Prinsebal later op de avond. Verenigingen kunnen tot maximaal 10 kaarten bestellen reserveren via http://www.kruikenstad.nl/louwdiner. Gereserveerde kaarten kunnen op de verenigingenvergadering op 16 februari afgehaald worden.

Beelden van het louwdiner van afgelopen jaar vind je hier

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.