Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

27-10-2010 - Elf Elf dit jaar barstens vol met 'telent'!

Op donderdag d’n ellufde van d’n ellufde van 2010 mag alles wat oranje-groen is weer tevoorschijn gehaald worden, want het nieuwe carnavalsjaar in Kruikenstad staat weer voor de deur! Tijdens dit jaarlijkse festijn worden de Prins van Kruikenstad, zijn adjudant, de Raad van 11, de Lijfwacht, de Hofkapel en het bestuur op een ludieke wijze voorgesteld aan het nieuwsgierige Tilburgse publiek. Dit jaar worden we getrakteerd op een unieke carnavaleske talentenjacht: Kruikenstad heej Telent!

In een altijd gezellig volle schouwburg zullen de Kruiken en Kruikinnen dit jaar binnentreden in de wereld van glitter & glamour, alsof ze de studio’s in Aalsmeer binnenwandelen. Maar dan helemaal carnavalesk natuurlijk! Na de voorstelling in de grote zaal, waarvan de beroemde presentator nog even geheim wil blijven, barst het feest los in Theaters Tilburg. Wat we al wel kunnen verklappen is dat het zaalprogramma dit jaar korter zal duren dan voorheen, en het feest achteraf dus langer!

Onder het genot van een drankje kan er in de kuip en de omloop van Theaters Tilburg bijgepraat worden over de Prins van Kruikenstad en zijn gevolg, terwijl u vermaakt wordt door een variëteit aan talentvolle acts en een DJ die de gezelligste krakers zal draaien. Het wordt dus een uiterst vermakelijke avond, want Kruikenstad heej Telent!

Kaarten voor Elf Elf zijn verkrijgbaar bij Café Van Horen Zeggen.


Delen via:
| More

11-11 bal

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen