Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Carnavalsvereniging Dur Toeval

Dur Toeval

Secretariaat

Contact
Adres
E-mail
Website

Over Dur Toeval

Dûr Toeval investeert opnieuw in de digitaole snelweg

Carnavalsvereniging Dûr Toeval lanceert een geheel nieuwe site voor de echte carnvalsliefhebber. “Op deze site is echt van alles te vinden” aldus een echte surfdude. In tijden waarin het economisch slechter gaat en de opkomst van e-commerce toch tegen blijkt te vallen, investeert Dûr Toeval opnieuw.

Als één van de eerste carnavalsverenigingen in Tilburg investeerde Dûr Toeval jaren geleden al de snelle wereld van het Internet. Vanwege de hoge bezoekersaantallen werd al snel besloten om over te stappen op een geheel nieuw platform. Volgens de webmaster konden de kwaliteitseisen niet gehaald worden, hetgeen als een van de grootste ongemakken van deze site werd bevonden. Het resultaat mocht er wezen. Na lancering van de tweede site nam het aantal bezoekers in grote getale toe.

De (nieuwe) gebruikers waren euforisch over de snelheid en het gebruikersgemak van de nieuwe site. “We hebben onze successen te danken aan de tevreden surfers” aldus de webmaster. Hij verklaart dat tevreden gebruikers middels mond-tot-mond reclame zorgen voor nieuwe gebruikers, hetgeen de hitrate van de website ten goede komt.

Op de rand van het jaar 2002 besloot het bestuur van Dûr Toeval om opnieuw te investeren in de informatie en communicatie technologie. Bestuurslid: “Door te kiezen voor een geheel nieuwe website weet Dûr Toeval zich te profileren als een moderne club die ècht bij de tijd blijft, hetgeen andere verenigingen vaak vergeten”. “De oude site biedt onvoldoende mogelijkheden voor onze sponsors, we hebben te vaak moeten nee-verkopen en dat kost geld”, aldus het bestuurslid. Ook vanwege veiligheidsoverwegingen kiest Dûr Toeval voor een nieuwe website. “Hackers wisten regelmatig door te prikken op onze firewall, iets wat in de toekomst echt niet meer voor zal komen”, aldus de webmaster.

De nieuwe website van carnavalsvereniging Dûr Toeval is te bezoeken via www.durtoeval.nl