Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

04-11-2014 - Elf-elf bal

Op 11 november organiseert de Carnavalsstichting Tilburg het jaarlijkse Elf-elf bal. Dit is de feestelijke opening van het nieuwe carnavalsseizoen en de dag waarop de Prins van Kruikenstad gepresenteerd wordt.

Zoals altijd staat er een keur aan carnavaleske artiesten op het podium tijdens Elf-elf:
- Lamme Frans en de Snollebollekes komen optreden;
- Kaaj Gaaaf! verzorgt een Kaaj Gaaave performance;
- De presentatie ligt in handen van Echte Kruiken Ludo van Vliet en Rogier van Bossum.

Elf-elf valt dit jaar op een dinsdag. Aanvang is 17.00 uur. Om te zorgen dat iedereen er op tijd is, heeft de Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg net als vorig jaar een 'Kruikenslabber' te ontwikkeld. Met deze Kruikenslabber, verkrijgbaar voor slechts €7,50,-, kan iedere bezoeker een heerlijk twee-gangen menuutje nuttigen op het Willemsplein.

De Kruikenslabber is vooraf te verkrijgen bij de volgende Kruikenkroegen: Café Stoffel (Korte) Heuvel en Klein Café Van Horen Zeggen (Stadhuisstraat).

Op de avond zelf kost de Slabber €10,- en is de voorraad zeer beperkt: op=op! Om het bezoek laagdrempelig te maken, is het stadsembleem opnieuw het toegangsbewijs. Dokmardeurs krijgen dit automatisch toegestuurd. Het stadsembleem is vooraf ook los te verkrijgen bij de eerder genoemde Kruikenkroegen, of bij de ingang van het Willemsplein op de avond zelf voor €3,50-


Delen via:
| More

Elf Elf fist

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg