Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

17-09-2014 - Uitnodiging Meet en Greet

Blerconcours

Beste orkesten, kapellen en Leuterèrs van Kruikenstad,
 
Een nieuw carnavalsseizoen staat voor de deur! De Muziekcommissie wil goed uit de startblokken komen en net als de afgelopen jaren aftrappen met de Meet en Greet op dinsdag 23 september 2014. We nodigen ook de deelnemers aan het Leuterconcours uit. Waarom? Lees snel verder!
 
We hebben als Carnavalsstichting het Blèrconcours en het Leuterconcours van de afgelopen jaren uitvoerig geëvalueerd en daarop nagedacht over de toekomst van beide evenementen. We hebben geconcludeerd dat zowel voor bezoekers als deelnemers een facelift nodig is om te zorgen dat de continuïteit van beide evenementen gewaarborgd blijft. 
Hierop is besloten deze evenementen te bundelen op een vaste datum in de evenementen kalender: de tweede zaterdag van januari. Een vast onderdeel in de evenementenkalender zorgt voor duidelijkheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Het gecombineerde evenement zal jaarlijks gehouden worden in 013, dit jaar dus op 10 januari aanstaande. 
We realiseren ons dat dit een grote wijziging is. Vragen hierover willen wij tijdens de Meet & Greet graag beantwoorden. Op de agenda hebben we hiervoor ruimte ingedeeld voor de pauze. Na de pauze zullen we een ‘speeddate’  houden waarin jullie als orkesten, samen met de Leuterèrs en het bestuur van de Carnavalsstichting van gedachten kunnen wisselen over de opzet van dit evenement. Op deze manier kunnen jullie je input geven in de vormgeving van dit nieuwe evenement.
 
Wij hopen jullie allemaal te zien op deze zeer belangrijke Meet & Greet op dinsdag 23 september! 
  
Te bespreken onderwerpen/programma:
19:45 – 20:00: ontvangst;
20:00 – 20:05:opening door voorzitter Muziekcommissie;
20:05 – 21:00:toelichting gecombineerd evenement Leuteren en Blèrconcours door bestuur CST;
21:00 – 21:20: pauze
21:20 – 22:20: workshop communicatie kapellen en  CST;
22:20 – 22:30:afronding workshop en eindconclusie.
 
Wat: Meet en Greet
Wanneer: Dinssdag 23 september 2014 van 20.00 uur tot 23.00 uur.
Waar: Boulevard café, Noordstraat 51, Tilburg


Delen via:
| More

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg