Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-03-2014 - Kčnderstoet

Wat is er nu leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes carnaval te vieren in het centrum van Kruikenstad? Ben jij tussen de 4 en 15 jaar, dan organiseren wij speciaal voor jou de Kènderstoet, op dinsdagmiddag 4 maart 2014.

Met ruim 200 kinderen start de Kènderstoet op dinsdagmiddag 4 maart 2014 om 13.30 uur vanaf het Willemsplein. Met als basis het motto "Doede Dè Dikkels?", hebben alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar een mooie act ingestudeerd die zij in deze kleurrijke stoet zullen presenteren. Muzikaal zal de stoet worden ondersteund door o.a. Carnavalsorkest D’Opscheppers, Carnavalsorkest de Zwabbers, Percussiegroep Divertimento en Hofkapel de Sleutelsollers. Uiteraard is Tjeuke met zijn vriendjes ook aanwezig. Zij starten samen met Het Tilburgs Carnavals Jeugdorkest "De Fistbiste" de stoet.

De route
Willemsplein, Stadhuisstraat (hier zal het defilé worden afgenomen door Prins Joost d’n Irste en zijn Gevolg), Oude Markt, Heuvelstraat, Stadhuisplein, Paleisring, Piusplein, Juliana van Stolbergstraat, Heuvel.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking op de Heuvel zal er muziek zijn van DJ Florian.


Delen via:
| More

Kčnderstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg