Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

28-02-2014 - Kruikenviering

Net als voorgaande jaren vindt op carnavalsmaandag de Kruikenviering plaats. Deze dienst begint om 12.45 uur in de St. Josephkerk op d’n Heuvel. Twee jaar geleden heeft de viering een nieuwe vorm gekregen. De eucharistie en communieviering kwamen te vervallen. In plaats daarvan werden enkele nieuwe elementen toegevoegd die een mooie nieuwe invulling en bijdrage aan deze dienst gaven. Dit nieuwe concept kreeg veel steun en bijval en wordt ook dit jaar voortgezet. De dienst wordt voorgegaan door kapelaan Karel Loodts die vorig jaar een zeer succesvol debuut maakte.

De Prins en zijn gevolg zijn uiteraard aanwezig evenals de Oud-Prinsen en het Stadsbestuur. Natuurlijk zal de kerk verder gevuld zijn met trouwe carnavalskerkgangers die in deze tijd van feestelijkheden genieten van momenten van rust, vrolijkheid, gebed en zang.

De Kruikenviering wordt dit jaar niet in zijn volledigheid uitgezonden door Omroep Brabant. Wel zullen er opnames gemaakt worden, zodat er nog delen van de Kruikenviering uitgezonden worden.


Delen via:
| More

Kruikenviering

Datum
Locatie
Tijden

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg