Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

18-10-2013 - Info elf-elf bal

Traditioneel wordt op 11 november het Elf-elf bal gehouden. De opening van het nieuwe carnavalsseizoen en de dag waarop de Prins van Kruikenstad gepresenteerd wordt. Vorig jaar is het feest voor het eerst georganiseerd op het Willemsplein, om meer Kruiken en Kruikinnen de kans te geven aanwezig te zijn bij de aftrap van het nieuwe carnavalsjaar. Ook dit jaar zal dit feest weer gehouden worden op het Willemsplein. 
 
Het zal een feestelijke avond worden met optredens van onder andere Marc en Gabor, Gino Politi, Tilburg the Voices en vele van de diverse carnavalsorkesten die Kruikenstad rijk is. 
 
Elf-elf valt dit jaar op een maandag. Aanvang is 17.00 uur. Traditioneel is maandag niet de makkelijkste dag om veel Kruiken en Kruikinnen meteen uit het werk op de been te krijgen. De Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg is hierop ingesprongen door speciaal voor deze gelegenheid een 'Kruikenslabber' te ontwikkelen. Met deze Kruikenslabber, verkrijgbaar voor slechts €8,-, kan iedere bezoeker een heerlijk twee-gangen menuutje, verzorgd door Bistro St. Sjaak nuttigen. De Kruikenslabber is vooraf te verkrijgen bij de volgende Kruikenkroegen: Café Restaurant The Talk, Café Stoffel, Slagroom Eten & Drinken en Klein Café Van Horen Zeggen en daarnaast op de avond zelf bij de ingang van het Willemsplein. 
 
Op de avond zelf kost de Slabber €10,- en is de voorraad zeer beperkt: Op=op!
 
Het menu bestaat uit:
 
Voorgerecht, keuze uit:
Erwtensoep met roggebrood en katenspek
óf
Stevige Knolselderij soep met roggebrood en katenspek
 
Hoofdgerecht, keuze uit Groene of oranje Staamp
Traditionele Hutspot met ambachtelijke runderstoof
óf
Frisse andijvie stamppot met ambachtelijke rinderstoof
 
Kortom: een feestelijke avond die u niet mag missen. Een hapje, een drankje, veel gezelligheid, muziek én natuurlijk de onthulling van de Prins van Kruikenstad.
 
Om het bezoek laagdrempelig te maken, is het stadsembleem opnieuw het toegangsbewijs. U krijgt dit als Dokmardeur automatisch toegestuurd. Bent u geen Dokmardeur, dan is het stadsembleem vooraf te verkrijgen bij de eerder genoemde Kruikenkroegen, of bij de ingang van het Willemsplein op de avond zelf voor €3,-.
 
Het feest duurt van 17.00 uur tot 22.00 uur, waarna het feest voortgezet kan worden in de Kruikenkroegen van de Stadhuisstraat, of een van de andere mooie Kruikenkroegen die Kruikenstad rijk is.
 
Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen op het Willemsplein om samen met ons het carnavalsjaar 2013-2014 te openen met een spetterend feest en te proosten op de Prins van Kruikenstad.
 
Wat: Elf-elf, opening van het carnavalsseizoen en bekendmaking van de Prins met muziek, drankje en een lekkere maaltijd
Waar: Willemsplein
Wanneer: 11 november 2013, aanvang 17.00 uur, Einde avond 22.00 uur.
 
Stadsembleem à €3,- dat dient als toegangsbewijs, alsmede de Kruikenslabber à €8,- voor het diner zijn te verkrijgen bij de volgende Kruikenkroegen: 
Café Restaurant The Talk, Café Stoffel, Slagroom Eten & Drinken en Klein Café Van Horen Zeggen


Delen via:
| More

11-11 Bal

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen