Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

05-06-2013 - Bestuursverkiezing van de CST

Vorige week is bij de collegevergadering van de Carnavalsstichting Tilburg een nieuw bestuur gekozen door het college van Duvelèrs en Schrobbelèrs.
Uit het bestuur vertrokken voorzitter Pieter van Dun en Erik Snoeks. De rol van voorzitter is overgenomen door Paul Staps, vorig carnavalsseizoen ook al lid van het bestuur. Bram van Dun is toegetreden tot het bestuur.

Bram is vanaf het motto "Toepertoe taaste nie toe" betrokken bij de Carnavalsstichting Tilburg. Eerst als lid en voorzitter van de Commissie Communicatie en daarna als voorzitter van de commissie Vrije Verkoop. In het bestuur zal Bram een algemene functie hebben en hij ziet het als een enorme eer en uitdaging om het mooiste feest van Kruikenstad mee te kunnen organiseren. 

Bram is natuurlijk fervent carnavalsvierder en lid en mede-oprichter van C.V. Ginne Graot en C.V. De Oktoberfusten. Hij is getrouwd met Franca (actief bij Ginne Graot) en trotse vader van zoon Hidde. In het dagelijks leven is Bram advocaat in de sectie Vastgoed bij MannaertsAppels Advocaten

Met het aantreden van Bram is er nog één vacante bestuurszetel. Het bestuur is momenteel hard op zoek naar het laatste lid om het bestuur voor het aankomende carnavalsseizoen 2013-2014 compleet te maken. Vanaf deze plek willen wij Pieter van Dun en Erik Snoeks bedanken voor hun niet aflatende inzet voor het openbare carnaval in Kruikenstad.


Delen via:
| More

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg