Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

15-03-2013 - Op Dokters Recept en De Schrobbelèrs gaan samen verder!

Dat de Tilburgse Feestorkesten "Op Dokters Recept" en "De Schrobbelèrs" de afgelopen periode samen muziek gemaakt hebben, hadden vele carnavalsvierders al opgemerkt. Maar dat de muzikanten van beide orkesten hebben besloten definitief samen verder te gaan, is een muzikale primeur!

De reden voor de –toen nog tijdelijke- fusie die de orkesten krap een half jaar geleden aangingen, was eenvoudig: bij beide groepen was het ledenaantal teruggelopen. Dat maakte dat de bezetting telkens nét te krap werd om comfortabel muziek te kunnen maken. Vlak voor de start van het carnavalsseizoen hebben de twee orkesten elkaar daarom opgezocht, en is de groep begonnen met gezamenlijke repetities. In het voorseizoen werden enkele optredens verzorgd, maar waar het natuurlijk allemaal om draaide waren de carnavalsdagen zelf. Die werden door de leden van beide orkesten als zó gezellig en muzikaal ervaren, dat het smaakte naar meer.

Vorige week werd daarom in thuisbasis Café Karel besloten de samenwerking definitief verder door te zetten! Omdat De Schrobbelèrs in ledenaantal het kleinst waren, was het logisch om met de gehele groep vanaf nu verder te gaan onder de naam “Op Dokters Recept”. Natuurlijk is het leuk om subtiel toch te verwijzen naar de identiteit van De Schrobbelèrs, bijvoorbeeld in logo of kleding. Hier gaat de groep binnenkort verder vorm aan geven.

Nieuwsgierig geworden naar het geluid van het vernieuwde Op Dokters Recept? In het zomerseizoen is het feestorkest op verschillende evenementen aanwezig. Zie voor de planning binnenkort www.opdoktersrecept.nl En mocht je zelf een instrument bespelen en op zoek zijn naar een leuk orkest, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@opdoktersrecept.nl om eens een repetitie bij te wonen!


Delen via:
| More

Op dokters recept

Contact
E-mail
Website

Op dokters recept