Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

07-02-2013 - Kaajbaandefist

Kaajbaande geblazen op de Korte Heuvel! Na d’n Opstoet, de Kroegendwèèltocht en twee dagen feesten is carnaval in Kruikenstad natuurlijk nog lang niet voorbij! Op carnavalsmaandag 11 februari is het weer de beurt aan de beste carnavalsorkesten van Kruikenstad en omstreken om u te vermaken met spetterende live optredens op de Korte Heuvel. En weer of geen weer; het Kaajbaandefist staat elk jaar garant voor een zeer groot bezoekersaantal dat geniet van de buitenbarren, de orkesten en de goede sfeer in Kruikenstad.

Het Kaajbandefist zal ook dit jaar weer op de vertrouwde Korte Heuvel gehouden worden. De orkesten beginnen om 15:00 uur met sfeer maken en zullen pas stoppen om te eten rond 18:30.

Afgelopen jaren waren er vaak artiesten te horen die afwisselden met de carnavalsorkesten. Dit jaar is ervoor gekozen om er een écht kapellenfestival van te maken. Nieuw is dat dit jaar niet twee maar drie podia opgesteld zullen worden. Twee aan weerskanten van de Korte Heuvel en een derde ter hoogte van Café Stoffel.

Aanvangstijd: 15.00 uur
Locatie: Korte Heuvel
Toegang: Gratis


Delen via:
| More

Kaajbaandefist

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen