Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

31-01-2013 - Topfist 2013

Blaokpappers TopFist in 013 op carnavalszaterdag

Na een succesvol Topfist vorig jaar, zal ook dit jaar door CV de Blaokpappers op carnavalszaterdag het Topfist worden georganiseerd in popcentrum 013.

Na het gezellige haanden schudden van de Carnavalstichting Tilburg, zullen de Blaokpappers vanaf 20.30 uur, Popcentrum 013 om toveren tot een sfeervolle carnavalslocatie.

Carnaval betekent bij de Blaokpappers dat iedereen zich thuis moet voelen zowel de “echte” carnavalsvierder als het partybeest. Aangezien muziek de rode draad met carnaval is hebben de Blaokpappers zoals alle jaren; echte carnavalsmuziek door Top Kapellen, 30-up muziek door een Top coverband en gezellige cafémuziek om bij te kunnen kletsen.

Nu is 013 bij uitstek een locatie waar je al deze 3 elementen kunt bieden.

Foyer van popcentrum 013 - Kapellen
De foyer is het domein voor de kapellen, met fantastische optredens van De Blaospepkes, Virus, De Naagers, De Restantjes en diverse andere topkapellen. 

Kleine zaal van popcentrum 013 - Topband Infinity
In de kleine zaal wordt de sfeer gemaakt door de Live band “Infinity”. Een 8 mans formatie met een enorm repertoire van de nummer 1 hits uit de 80er jaren tot en met Brian Adams en Rihanna. Infinity is bekend dat zij een perfecte show en performance geven. Uitstekende zang ondersteund door een stel geweldige, professionele muzikanten (o.a. uit het orkest van Concerto in Rosso).

Café 013 - Verzoek DJ
In het café is er meer dan genoeg ruimte om gezellig bij te kletsen. De DJ draait wat u wilt horen, verzoeknummers kunnen altijd aangereikt worden. Het 013 cafe is “the place to be”.

Kaartverkoop
Voor slechts € 5 zijn er kaarten verkrijgbaar voor dit geweldige evenement aan de kassa van 013 (niet via internet), maar ook via facebook (http://www.facebook.com/blaokpappers) kunt u aangeven dat u kaarten wilt hebben.


Delen via:
| More

Topfist

Datum
Locatie
Tijden

De Blaokpappers

Contact
E-mail
Website