Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

14-01-2013 - Ouderwets Avondje Kruikenstad

C.V. De Oktoberfusten neemt jullie mee voor een Ouderwets Avondje Kruikenstad! Zaterdag 19 januari gaan wij met een gezellige club echte Kruiken en Kruikinnen uit dweilen in onze dweilbus.

Deze avond zal beginnen om 20.00 uur bij Café Van Horen Zeggen, waarna we gedurende de avond op bezoek zullen gaan bij het 3 x 11-jarig jubileum van C.V. De Blaokpappers in de Philharmonie, het Kappullekes Fist van C.V. De Kappesientjes bij Dansschool Van Opstal en het Verbroederingsfeest van C.V. De Tunnelplekkers bij Boerke Mutsaers. Tussen 01.00 uur en 01.30 uur gaan we weer terug naar Café Van Horen Zeggen om daar de avond af te sluiten met een gezellige afterparty.

De kosten voor het vervoer tijdens deze avond bedragen € 10 en er wordt natuurlijk gezorgd voor een lekker Schrobbelèrke tijdens de rit. De consumpties bij de verschillende locaties zijn voor eigen rekening. Inschrijven verplicht tot betaling, het inschrijfgeld kan bij het betreden van de bus betaald worden.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de inschrijvingen stromen al snel binnen.Schrijf je dus snel in via www.deoktoberfusten.nl en we hopen velen van jullie a.s. zaterdag te zien!

C.V. De Oktoberfusten


Delen via:
| More

Oktoberfusten

Contact
E-mail
Website

Oktoberfusten