Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-12-2012 - 8 deelnemers Leuterconcours

In een vol café De Fijnproever hebben op zaterdag 22 december j.l. acht Leuterèrs zich tijdens het Vurleuteren weten te plaatsen voor het Leuterconcours in de Theaters Tilburg op 12 januari 2013. 

In willekeurige volgorde hebben de volgende Leuterèrs zich weten te plaatsen:
Joppe de Bres (Broeder Dagobert Donders), Piet Derix (Peer Kampeer), Patrick Schijvens (Riekus Daelder), Arthur v.d. Kwartel (Zuster Johanna), Lion Spijkers (Prins Pirke dun ellufde), William van Eekelen (Bennie Knap op zoek naar z’n date in Tilburg), Ludo van Vliet (THE AMAZING TÔNTJE) en Toon van Erp (De adelaar van Koningshoeven).

Kaartverkoop Leuterconcours
Op zaterdag 12 januari 2013 zal de Carnavalsstichting Tilburg in samenwerking met C.V. de Fènpruuvers de 39e editie van het Leuterconcours organiseren in Theaters Tilburg. Het Leuterconcours vangt aan om 20.11uur, deze avond zullen maar liefst het maximaal aantal van acht Leuterèrs hun buut maken. 

De 1e kaartverkoop voor dit evenement vindt plaats op donderdag 27 december aanstaande in Hotel Mercure aan de Heuvel in Tilburg. U bent welkom tussen 19:30 - 20:30 uur in de Renoirzaal op de eerste etage, de kaarten kosten € 17,00 en kunnen uitsluitend tegen directe contante betaling worden afgehaald.


Delen via:
| More

Leuterconcours

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg