Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

15-11-2012 - Et Tulpefist, carnavalsfeest in Theaters Tilburg

Het jaarlijks terugkerende carnavalsfeest op zaterdagavond in Theaters Tilburg, het Flepstepper Schouwburgfist, gaat een vernieuwing tegemoet. Het feest profileert zich dit jaar als vanouds in een nieuw jasje met als nieuwe naam; Et Tulpefist

Als vanouds betrekt Theaters Tilburg in samenwerking met Karnavalsvereniging de Flepsteppers komend carnaval de Schouwburgfoyer er weer bij. Hierdoor kent het feest weer een grootse aanpak en kunnen bezoekers vrij bewegen. Wachten om de studiozaal in te kunnen is bij deze verleden tijd.

Niet alleen de locatie is grootser ook de geboekte artiesten voor komend carnaval zijn een kwalitatief grote meerwaarde voor het feest. Het aanbieden van hoogwaardig entertainment staat voorop bij Theaters Tilburg en de Flepsteppers. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om wat te eten tijdens het feest en om mee te doen aan de fotoactie.

Er wordt dit jaar volop aandacht besteed aan het gebruik van Sociale Media. Theaters Tilburg verzorgd hierop verschillende winacties met kans op diverse leuke prijzen. Deze zijn te vinden op de facebook eventpagina; http://on.fb.me/TI4aWC

Theaters Tilburg wil met deze vernieuwing, in samenwerking met Karnavalsvereniging de Flepsteppers, een unieke ervaring creëren op het gebied van carnaval. 


Delen via:
| More

De Flepsteppers

Contact
E-mail
Website

De Flepsteppers