Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

21-06-2012 - Uitnodiging meet & greet Zonder muziek geen fisje

Met de zomervakantie in aantocht zullen velen van jullie denken aan een welverdiende vakantie en lijkt carnaval ver weg. Maar…de Muziekcommissie van de CST is al in volle voorbereiding. En meer dan ooit willen we het komende carnavalsjaar de verbinding tussen jullie als kapellen en openbaar carnaval stimuleren. Het wordt dan ook tijd dat jullie enthousiasme én openbaar carnaval hand in hand gaan om samen dit feest met elkaar te vieren.

Zonder muziek geen fisje!

Om samen te kunnen vieren en genieten is het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Wij als Muziekcommissie willen een verbindende schakel zijn tussen de verschillende kapellen en de evenementen. Daarvoor willen graag kennis nemen van jullie wensen.

We zijn van mening dat jullie als kapellen beter geïnformeerd kunnen worden als het gaat over evenementen die door de CST georganiseerd worden, én waarbij we jullie muzikale inbreng hard nodig hebben. We zien dan ook de relatie tussen de kapellen en de CST als "speerpunt". En daar zet deze Muziekcommissie zich voor in!

We gaan dan ook graag met alle kapellen van Kruikenstad in gesprek tijdens een "meet & greet" die aangeboden wordt door de Muziekcommissie. Deze "meet & greet" zal gehouden worden op:

Datum : 22 augustus 2012;
Locatie : Café Bet Kolen,
Aanvang : 20:00uur.

Tijdens deze "meet & Greet" worden een aantal evenementen toegelicht waarbij we graag jullie inbreng zien. Daarnaast zullen er een aantal andere activiteiten plaatsvinden waarbij jullie constructieve mening gedeeld kan worden. En uiteraard is er een gezellig samenzijn!

De Muziekcommissie CST zou het bijzonder op prijs stellen als 2 afgevaardigden van jullie kapel deze "meet & greet" zouden willen bezoeken. Daartoe kun je je tot 15 juli 2012 aanmelden bij onze secretaris via het mailadres muziek@kruikenstad.nl.

Mocht je onverhoopt niet kunnen, of geen interesse hebben (wat we ons niet kunnen voorstellen), ben dan eveneens zo vriendelijk dit even aan te geven.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de voorzitter of secretaris van de Muziekcommissie. Wij staan jullie graag te woord!

Tot 22 augustus!

Namens de Muziekcommissie CST,
Remi Leunissen, voorzitter


Delen via:
| More

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg