Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

13-06-2012 - Tilburgs Carnavals Jeugd Orkest is op zoek naar jou!

Beste jonge muzikant,

Heb jij wel eens met Carnaval een orkest voorbij zien komen? En lijkt het je leuk om zelf ook in een carnavalsorkest te spelen? Dan heb je nu de kans om mee te doen.

Wij van TCJO hebben het initiatief genomen om dit jaar te beginnen met een echt Tilburgs jeugdorkest op te zetten en zijn daarbij op zoek naar jou…..

Wanneer kun je meedoen?
- je bent tussen de 11 en 18 jaar;
- je bespeelt een blaasinstrument of je bent een slagwerker;
- je bent nog aan het leren en/of je hebt al ervaring met muziek maken;
- je kunt muziek lezen;
- je houdt van Carnaval en je bent enkele middagen beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden en heb je er echt zin in?
Geef je dan op voor woensdag 20 juni om naar de kennismakingsochtend te komen, wellicht speel je in het Carnavalsseizoen 2012/2013 al met ons mee.

We kunnen je al enkele evenementen verklappen waar we zeker deel aan zullen gaan nemen. We gaan Blèren, Proefblaoze in het centrum van Tilburg, Haandeschudde,
Tjeukefist en lopen mee met de Kènderstoet.

De repetities
Deze zijn tweewekelijks op de maandagavond van 18.45u – 20.15u, startend op maandagavond 20 augustus 2012.
Let op! In de maand januari zullen er waarschijnlijk meer repetitiedagen zijn.

Om lid te worden van ons Carnavalsorkest vragen wij een bijdrage van € 50,00. Voor dit bedrag worden de repetities aangeboden, muziekarrangementen aangekocht, krijg je enkele consumpties en ga je een keer eten met Carnaval.

Wat wordt er van je verwacht??
- Je moet in het bezit zijn van een eigen instrument. Ben je niet in het bezit van een eigen instrument, dan kun je altijd voor deze periode een instrument huren bij Zwijsen op het Koningsplein.

- De kennismaking zal plaatsvinden op zaterdagochtend 23 juni bij de bedrijfskantine van de Diamantgroep aan de Zevenheuvelenweg 14 te Tilburg. Bedoeling is, dat je “alleen” of met een groepje een liedje speelt/trommelt, waarbij je je prettig voelt.

- Het is de bedoeling dat je probeert om zoveel mogelijk op de geboden repetities aanwezig te zijn.

- Omdat de repetities tweewekelijks zijn, zul je ook thuis wat energie erin moeten stoppen en een keertje je muziek door moeten nemen.

- Als al het voorgaande geen probleem voor je is en je wilt mee doen, meld je dan aan via het mailadres tcjeugdorkest@hotmail.com. Je krijgt dan van ons een uitnodiging voor de kennismakingsochtend.

De activiteiten zullen altijd onder begeleiding van volwassenen zijn en zoveel mogelijk overdag plaatsvinden. Hierbij mag zeker “geen” alcohol gedronken.

Wij van TJCO hopen dat jij net zo enthousiast ben geworden als wij zijn en zien graag je aanmelding tegemoet, want alleen met jullie kan dit slagen.

Mocht je alsnog vragen hebben, stel ze dan ook via de mail, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens…..
Namens de werkgroep TCJO
Saskia Fasting, Angelique van Rooij
Remi Leunissen


Delen via:
| More