Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-02-2012 - Hofkapel de Vattebieren zoekt muzikanten

C.V. de Vattebieren uit Tilburg is een gezellige carnavalsvereniging die thuis is bij café Bet Kolen aan de Groenstraat. Deze vereniging heeft een eigen hofkapel. Deze hofkapel is op zoek naar muzikanten. We zijn dringend op zoek naar een bassist, baritonisten en trombonisten, maar trompettisten, tenor-saxofonisten en slagwerkers op kleine en grote trom alsmede percussie zijn ook van harte welkom!
Met carnaval wordt er door de kapel maar één keer gedweild en dat is op maandagmiddag. De rest van de tijd blaast de kapel gezellig in de eigen locatie. Buiten carnaval wordt er regelmatig naar uittredens gegaan zoals Straotparade in Dongen, diverse kapellenfestivals in en om Tilburg en daarbuiten. Wij repeteren afwisselend per week op maandag- of woensdagavond bij café Bet Kolen van 20.00-22.00 uur. In de nabije toekomst zal dit naar de wekelijkse woensdagavond gaan.

Hebben wij je interesse gewekt? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar Marion Peeters: m.opheusden@home.nl of bel voor meer informatie: 06-10818495 of kom een keer luisteren tijdens de repetitie.


Delen via:
| More

De Vattebieren

Contact
E-mail
Website