Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

16-02-2012 - Kruikenstad in Koor

Kruikenstad in Koor is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder. Op maandagavond 20 februari trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel om vanaf 20:00 uur een groots en gezamenlijk carnavalsconcert te kunnen beleven. Dit jaar is heel het Heuvelplein overdekt, dus wordt het vast nóg gezelliger!

U wordt deze avond begeleid door het "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" onder leiding van hun dirigent Jules van de Loo. Dit orkest, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd uit 40 topmuzikanten, neemt u mee op een muzikale reis langs vele bekende carnavalsnummers.

De zangteksten worden geprojecteerd op grote schermen, zodat u samen met alle andere aanwezige Kruiken en Kruikinnen kunt meezingen. Op ludieke wijze zal Jurgen Jonkers de avond presenteren, Rogier van Bossum zal uw zangtalent begeleiden als voor zanger. Samen zullen zij voor een spetterend optreden zorgen. Daarnaast kunt u genieten van een surprise act, die samen met het "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" een grandioze performance zal verzorgen.

Zingt u graag in "koor", geniet u van carnavaleske samenzang? Dan is Kruikenstad in Koor hét evenement voor u!

Alle songteksten van Kruikenstad in Koor staan ook dit jaar weer in een speciale editie van De Uitloper die in alle horecagelegenheden in Kruikenstad ligt. Daarnaast worden een kleine 1000 exemplaren uitgereikt tijdens Kruikenstad in Koor. Zo hoeft niemand zich dus zorgen te maken over het kennen van de tekst!


Delen via:
| More

Kruikenstad in Koor

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen