Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

10-02-2012 - Kroegendwèèltocht

Carnaval begint officieel pas op zaterdag, maar Kruikenstad neemt alvast een voorproefje. Al vele jaren trappen duizenden Kruiken en Kruikinnen af op de vrijdagavond met de Kroegendwèèltocht. Tientallen Kruikenkroegen werken enthousiast mee om een geweldig straat- en kroegcarnaval neer te zetten. Voor duizenden carnavalsvierders is het uitgegroeid tot hun favoriete start van carnaval.

Dit jaar staat er op de drie grote pleinen een podium waar diverse artiesten optreden. Om 20.00 uur, iets vroeger dan voorgaande jaren, is de officiële opening in de Stadhuisstraat. Het feest speelt zich vervolgens niet alleen in de kroegen af, maar vooral ook op straat.

Stem op de "Meest carnavaleske Kroeg"
Ook dit jaar kunnen de deelnemers aan de Kroegendwèèltocht hun stem kunnen uitbrengen in de verkiezing van "Meest carnavaleske Kroeg" van Kruikenstad. Elke deelnemende Kruikenkroeg heeft een uniek nummer. Dit nummer is terug te vinden op de posters in de kroegen.

Alle bezoekers van de Kroegendwèèltocht kunnen mee jureren door een sms te sturen met KROEG (spatie) nummer naar het nummer 3669 (gratis). Om 01.00 uur wordt de "Meest carnavaleske Kroeg" bekend gemaakt.


Delen via:
| More

Kroegendwèèltocht

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen