Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-02-2012 - Proefblaoze

Carnaval gaat alweer bijna beginnen en de vele kapellen die Kruikenstad rijk is zijn al wekenlang aan het repeteren om er tijdens carnaval weer een fantastisch feest van te maken. Benieuwd hoe de kapellen ervoor staan? Zaterdag 11 februari presenteren ze zich vanaf 13.30 uur aan het winkelend publiek in de gehele binnenstad van Kruikenstad.

Vurlôopig Biste Bend
Dat doen de kapellen natuurlijk niet zomaar. Zij strijden om de geweldige eer te worden gekozen als Vurlôopig Biste Bend. De kapellen worden beoordeeld door een deskundige jury terwijl ze overal in de binnenstad zullen optreden. De uitslag wordt rond 17.00 uur op het Piusplein bekend gemaakt.

Winkelen in groen-oranje sferen
Bent u dan toch in de stad tijdens het Proefblaoze, dan kunt u natuurlijk ook meteen de carnavalsoutfit helemaal compleet maken. Met de offciële groen-oranje attributen bent u niet alleen helemaal klaar voor de carnaval, maar steekt u het openbare carnaval in Kruikenstad ook een hart onder de riem. De verschillende groen-oranje artikelen zijn te koop bij de kraam van de CST op het Piusplein. Natuurlijk kunt u zich bij de CST kraam ook nog inschrijven voor de Opstoet.

Spectaculaire carnavalsactie Omroep Brabant
Omstreeks 15.00 uur vindt er een spectaculaire Omroep Brabant actie plaats: Maar liefst 1000 wuppies (de carnavalsmascotte van Omroep Brabant) komen hangend aan een parachuutje uit een vliegtuig en landen op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De CST zorgt uiteraard voor een muzikale omlijsting bij deze traktatie!


Delen via:
| More

Proefblaoze

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen