Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-01-2012 - Louwdiner en Prinsebal

Louwdiner en Prinsebal Het begint nu echt te kriebelen bij de kruiken en kruikinnen. Carnaval komt eraan. Steeds vaker zien we in de stad al verkleedde mensen lopen die van een voorbereidend feestje afkomen of er naar toe gaan. Zo ook zullen er weer velen naar het Louwdiner gaan en vervolgens op audiëntie gaan bij onze Hoogheid Prins Frans-Jan den 1e. Zoals elk jaar zal onze prins een bal organiseren samen met de feestcommissie van Carnavalsstichting Tilburg (CST).

Traditie getrouw zullen alle verenigingen voorafgaande het bal dineren met de prins en zijn gevolg. Aan lange tafels in Popcentrum 013 zal genoten worden van een heerlijke dis. Net als de voorbereiding zal ook de avond op volle toeren draaien. Daarom heeft de feestcommissie besloten dat het Thema van dit jaar dan ook "Op volle toeren" is!

Na een geweldig diner waar onze hoogheid samen met zijn complete gevolg zicht mengt tussen alle enthousiaste kruiken en kruikinnen zal er een feest ontstaan en opgeluisterd worden met verschillende optredens.

De feestcommissie 2012 heeft o.a. het volgende voor u in petto!

  • De Mambo beach band. Een blaaskapel met een weergaloze versie van Una paloma blanca Van onze eigen George Baker. Ze zullen het publiek doen opstijgen naar hemelse hoogten;
  • De carnavalsgekken. Tijdens Blérconcours 2007 zette zij samen met de Kwikmedrillekes nog de zaal op hun kop met de monsterhit "Zonder is te kaol";
  • Espressivo. Dj’s die draaien in alle stijlen en zullen deze avond de grondvesten van 013 doen schudden met de juiste carnavaleske beats.


Vanuit de stad zal er een toeloop zijn over de korte Heuvel naar de 013. De kruiken en kruikinnen zullen deze avond extra hun best doen om zich zo origineel te kleden. Want zoals voorheen staat er weer een mooi prijs te wachten voor diegene met de fantastische outfit van de avond. Er zullen 2 kaarten klaar liggen voor het komende stadionconcert van niemand minder dan Guus Meeuwis.

Kaarten voor dit evenement zijn te koop aan het loket van Popcentrum 013. Voor € 6,- staat u te hossen op het Prinsebal waar de zaal vanaf 20.30 open zal gaan.


Delen via:
| More

Prinsebal

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen