Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-01-2012 - Enthousiaste carvanalsvierders gezocht voor TV programma

Voor het nieuwe seizoen van het KRO televisieprogramma Puberruil, zijn we op zoek naar enthousiaste en interessante kandidaten tussen de 15 en 19 jaar. Puberruil is een programma waarin twee pubers voor vier dagen van leven met elkaar ruilen. Ze nemen de familie, vrienden, school, bijbaantjes, hobby's en interesses van elkaar over en nemen op die manier een kijkje in het leven van een ander.

Voor het nieuwe seizoen leek het ons ontzettend leuk om een aflevering te wijden aan jongeren die actief zijn in het carnavalsleven, bijv. jongens in de Raad van 11, blaaskapel, jongerenvereniging, dansmariekes, zangers, tonpraters, wagenbouwers of gewoon jongeren die met hart en ziel carnaval vieren! Vandaar dat ik u ook benader. Wellicht kunt u met behulp van uw netwerk mij verder helpen en in contact brengen met jonge vierders in de leeftijd 15 tot 19 jaar of echte carnavalsfamilies die het leuk zouden vinden om mee te doen met het programma Puberruil. Wellicht kent u leuke jongens of meiden binnen de vereniging of de plaatselijke carnaval/familie/kennissenkring/buren etc?

Wij begrijpen natuurlijk dat geen enkele carnavalist zijn eigen feest wil missen en dus niet met de carnaval zelf wil ruilen! Het idee is dan ook om de week voor carnaval te ruilen, dan zijn er vaak al vele voorbereidingen en evenementen gaande, en kunnen we de ruil afsluiten met het begin van het carnavalsfeest, op de vrijdag of zaterdag. De ruil zal dan zijn van di/woe 14/15 t/m vrij/zat 17/18 februari. Maar we zijn vrij flexibel qua data en willen graag rekening houden met de agenda's van de kandidaten!

Een korte uitleg over het programma: Puberruil is een programma met een educatief karakter dat wordt uitgezonden door de KRO op NL3. De pubers die meedoen aan de ruil verschillen altijd op enkele punten van elkaar. Dit kan qua geloofsovertuiging zijn of etniciteit maar ook bijvoorbeeld qua geografie, gezinssamenstelling of hobby. Belangrijke overeenkomst is dat de gezinnen die meedoen het leuk vinden om een kind van een ander een warm welkom te geven en open staan voor een andere wereld. We vertrouwen dan ook op een leerzame en leuke ervaring voor de kandidaten!

U kunt een kijkje nemen op onze website www.puberruil.kro.nl, hier zijn ook afleveringen terug te vinden van de vorige seizoenen.
Ik zal een linkje meesturen uit een aflevering van het voorgaande seizoen:
http://puberruil.kro.nl/seizoenen/2011/afleveringen/29-11-2011

Hopelijk kunt u mij verder helpen in mijn zoektocht en kunnen we het Brabants carnaval laten zien in ons programma!

Ik hoop van u te mogen horen.

Met vriendelijke groet,

Astrid Hoogendijk
Redactiestagiaire Puberruil

Visible TV
Asterweg 20c
1031 HN Amsterdam
T: 020 799 0 899
M: 06-44043825


E: a.hoogendijk@visibletv.com
W: http://www.visibletv.com
W: http://puberruil.kro.nl


Delen via:
| More