Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-01-2012 - Het Brabants Carnavalsconcert

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is onlangs van Amersfoort naar vliegbasis Gilze-Rijen verhuisd. Reden voor een feestelijk concert in de regio. En in deze weken waarin veel Brabanders uitkijken naar het 'vastenoavond-bal' ligt een carnavalsconcert voor de hand.

De avond wordt gepresenteerd door de bekende musicalsterren Tony Neef en Brigitte Nijman die ook een aantal carnavalskrakers gaan zingen. Specials guests zijn de Gebroeders Ko en Vader Abraham.

Met hits als 'Het Kleine Café aan de Haven' en 'Vader Abraham heeft Zeven Zonen' heeft Vader Abraham een geweldig repertoire carnavalsklassiekers, goed voor dat ouderwetse polonaisegevoel. De Gebroeders Ko zullen meer een jongere generatie carnavalisten aanspreken. Vanaf de hit 'Toeter op mijn Waterscooter' in 2002 zijn de mannen jaarlijks in de single top-10 te vinden met hun carnavalshits.

Voor de gelegenheid wordt Sporthal achter De Tuintjes omgebouwd tot een feesthal waarin ruim duizend carnavalsfans de polonaise in gaan. Kom dan ook in aangepaste kleding en sluit je aan. Sporthal Achter de Tuintjes vind je aan de Kapitelstraat 15 te Gilze.

Tickets
Kaarten kosten 7,50 en zijn te koop via de balie van de Sporthal, bij De Greef Carnavalskleding en online via: http://shop.luchtmachtkapel.nl/p-48-het-brabants-carnavalsconcert.aspx

Aanvang: 20:11u. Zaal open: 19:00u.

Carnavalsconcert op TV
Omroep Brabant gaat het concert opnemen. Op zondag 19 februari wordt het concert vanaf 16:30u uitgezonden.


Delen via:
| More