Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

18-01-2012 - Waogeslouwe in de nieuwe Bouwhal

Zeeën van ruimte. Gloednieuwe installaties. Keurige werkplaatsen. De nieuwe bouwhal is in gebruik! De bouwers van de praalwagens die tijdens d'n Opstoet door Kruikenstad rijden zijn al weer vele maanden bezig en flink gevorderd met hun creaties. Dat willen ze natuurlijk graag laten zien, zoals altijd, tijdens het jaarlijkse Waogeslouwe. De commissie Facilitair en de acht bouwende verenigingen nodigen u daarom van harte uit op zondagmiddag 22 januari aan de Ledeboerstraat 5. Deze prachtige locatie heeft een overvloed aan parkeerruimte, dus neem vooral al uw vrienden en familie mee!

Een vol programma
Dit jaar is niet alleen de locatie veranderd, ook het programma is aangevuld. Natuurlijk staan alle bouwers klaar om hun wagens te laten zien, spelen verschillende kapellen gezellige muziek en deelt Prins Frans-Jan d'n Irste weer heerlijke snert uit aan alle bezoekers. Maar er is dit jaar nog meer! Om te beginnen wordt de CD presentatie van het Blèrconcours tijdens het Waogeslouwe gehouden. De Prins van Kruikenstad zal, samen met de Muziekcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg, de nieuwe CD uitreiken.
Ook nieuw op het programma is het omwisselen van de prijzen. De winnaars van d’n Opstoet en de Kènderstoet mogen hun wisseltrofee inruilen voor een plaquette, welke ze voor altijd mogen bewaren en koesteren.

Nieuwjaarsreceptie
De traditionele nieuwjaarsreceptie van de Carnavalsstichting Tilburg is dit jaar samengevoegd met het Waogeslouwe. Een feestelijke en zeer toepasselijke locatie om met de Prins en zijn Gevolg te proosten op de komende carnaval!


Delen via:
| More

Waogeslouwe

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen