Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

27-12-2011 - Inschrijven Kruikenloop

Zaterdag 18 februari vindt de 26e editie van de de Kruikenloop plaats, hét sportieve carnavalsevenement in Tilburg. Een prachtige kans voor eenieder om deel te nemen aan dit gezellige evenement en een sportieve prestatie te leveren.

De Kruikenloop is niet alleen een wedstrijd, maar tevens een gezellige carnavalsloop. De hele entourage draagt hiertoe bij. Een groot deel van de deelnemers start dan ook niet in het gebruikelijke hardlooptenue, maar in fraaie carnavalskleding. Ook de aanwezigheid van carnavalsorkestjes verhoogt de sfeer tijdens deze happening.

Toch blijft de Kruikenloop een heel serieuze wedstrijd die meetelt voor het midden Brabant circuit. Ieder jaar verschijnen er dan ook gerenommeerde lopers aan de start. Op de lijst van winnaars staan o.a. John van de Wansem, Armand van der Smissen, Greg van Hest en Luc Krotwaar. Bij de vrouwen komen de namen voor van Merel de Knegt en Nadja Wijenberg. Atleten die niet alleen regionaal meetellen maar ook landelijk furore maakten.

Zoals gebruikelijk is zijn er ook dit jaar weer speciale prijzen voor de meest origineel verklede deelnemers, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Voor iedere deelnemer is er in elk geval een leuke herinnering.

NIEUW: Jeugdloop over 2,5 km.
Naast de reeds bestaande jeugdloop over een 1 km. is er dit jaar ook een jeugdloop over 2,5 km.  Voor beide afstanden is de maximum leeftijd 13 jaar. Zowel bij de 1 km als bij de 2,5 km is voor de eerste 3 jongens en voor de eerste 3 meisjes een prijs beschikbaar. De start van de jeugdlopen is om 11.15 uur aan de Gilzerbaan en de finish op het Sarto-complex.

Kosten voor deelname aan de jeugdlopen: € 3,50 (inclusief huurchip). Alle Tilburgse basisschoolleerlingen zijn via hun school uitgenodigd voor deelname. De school met de meeste gefinishte deelnemers ontvangt een prachtige beker.

Inschrijving en verdere informatie
Inschrijven kan tot en met 10 februari via www.tilburgroadrunners.nl/trr-wedstrijden/kruikenloop. (voorinschrijving), of op zaterdag 18 februari op het inschrijfbureau in de kantine van Sarto (na-inschrijving). Het inschrijfbureau is geopend van 9.30 uur tot een half uur voor de wedstrijd.

De officiële Atletiekunie wedstrijd gaat over 15 km. Hier kan worden deelgenomen in de volgende categorieën: Mannen: senioren /35 +/ 45+/ 55+; Vrouwen: senioren /35+ /45+. Voor de eerste 3 finishes per categorie zijn geldprijzen beschikbaar. Verder zijn er voor de recreanten prestatielopen over 5, 10 en 15 km. De start is om 11.11 uur aan de Gilzerbaan, nabij het Sarto-complex,  en finish op het Sarto-complex.
Kosten voor deelname bij voorinschrijving: € 7,00; na-inschrijven € 9,50 (inclusief huurchip)

Voor meer informatie: www.tilburgroadrunners.nl/trr-wedstrijden/kruikenloop of mail naar kruikenloop@home.nl


Delen via:
| More