Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-11-2011 - Staan jullie al in het vriendenboekje van Tjeuke?

Hoi, ik ben Tjeuke! 

Dit jaar hebt u kennis met mij kunnen maken in de Kènderstoet.

Ik ben dit jaar begonnen met een super leuke taak! Ik ga mijn best doen om, de kinderen van Tilburg, kennis te geven van de oorsprong en de gewoontes die horen bij ons Tilburgs carnaval.

Voor de scholen is er al een leskist en een werkboek waarin ze kunnen leren over het carnavaluh! Toch mis ik nog iets… ik zou het zo leuk vinden als de kinderen niet alleen de achtergronden en de gebruiken leren kennen, maar juist ook leren over hoe we het nu vieren en nog belangrijker: met wie!

En daar heb ik U voor nodig!

Ik heb een vriendenboekje (misschien heeft u deze al wel gezien dit jaar, want ik had er al in geschreven!), maar die is verder nog helemaal leeg! Nou zou ik u willen vragen om als vereniging of commissie in mijn boekje te schrijven. Op deze manier kan ik mijn vriendenboek ook aan de kinderen laten lezen en leren ze over u als vereniging of commissie, over uw gebruiken en kleuren en gekke verhalen en de dingen die u doet tijdens carnaval. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om nog een boodschap of een berichtje achter te laten net zoals in een schoolvriendenboekje.

Hihi ik ben echt benieuwd!

Als u nog vragen hebt kunt u deze via de mail stellen aan mijn grote nicht

Carlijn Verhoeven (educatie commissie CST): educatie@kruikenstad.nl

Er hebben al een paar verenigingen hele leuke inzendingen toegezonden, maar helaas zijn dit er nog niet genoeg om mijn vriendenboekje mee te vullen. Vandaar dat ik nogmaals wil vragen om onderstaand formulier in te vullen of de antwoorden naar educatie@kruikenstad te verzenden dan kunnen zij er een mooi boekje van maken!

Heel veel groetjes!

Tjeuke

Vriendeboekje: http://www.kruikenstad.nl/Home/vriendenboekje_Tjeuke.aspx


Delen via:
| More