Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

21-11-2011 - Het Blèrconcours mag je niet missen

Blerconcours

Op zondag 27 november zal in Poppodium 013 vanaf 13.00 uur dé Carnavalskraker van Kruikenstad voor het seizoen 2011 - 2012 gekozen worden. De Muziekcommissie van de Carnavalstichting Tilburg legt op dit moment de laatste hand aan de organisatie van het vernieuwde Blèrconcours. Een professionele vakjury en duidelijk herkenbare publieksjury zullen het carnavalslied uitkiezen dat overal in Kruikenstad te horen zal zijn.

Het Blèrconcours
Het Blèrconcours is een evenement bedoeld voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt. Muzikanten, verenigingen, carnavalsvierders en muziekliefhebbers hebben een unieke mogelijkheid om samen in Poppodium 013 een gezellige middag te beleven met vele muzikale hoogtepunten. Naast de deelnemers zullen ook diverse artiesten garant staan voor spetterende optredens. Kortom, een feest voor iedereen dat je niet mag missen!

Spectaculaire slotact
Naast de met elkaar strijdende bandjes zullen bekende artiesten voor een bijzondere en aangename muzikale afwisseling zorgen. Aanwezigen worden aangemoedigd om actief mee te doen. Voorafgaand aan deze prijsuitreiking zullen de welbekende Deurzakkers zorgen voor een unieke carnavaleske sfeer tijdens de slotact van het Blèrconcours!

Tevens wordt op Radio Magnifique vanaf 13 november uitgebreid aandacht besteed aan het Blèrconcours, waaronder sfeerimpressies van repetities, interviews en uiteraard veel carnavalsmuziek!


Delen via:
| More

Blerconcours

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen