Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

18-03-2011 - Rectificatie en toelichting uitslag Opstoet 2011

Bij de uitreiking van de prijzen van Dn Opstoet is helaas een fout gemaakt bij het verwerken van de juryrapporten. KV De Fenpruuvers was volgens de jury de terechte winnaar van de categorie Hgkr. De Schl Praaje, die op het podium gehuldigd zijn als winnaar, eindigen nu op de tweede plaats. Een laatste controle was niet goed uitgevoerd waardoor verkeerd opgetelde punten in het juryprogramma terecht kwamen. Dit geldt enkel voor de categorie Hgkr.

Daarnaast is het zo dat er twee deelnemers (CV De Bierschaope en De Grkese Turken) exact hetzelfde aantal punten van de jury hebben gekregen. Wanneer twee deelnemers exact hetzelfde aantal punten hebben dan is het aantal punten voor de categorie "carnavalesk" doorslaggevend. Ook hier hadden beide deelnemers exact hetzelfde aantal punten. Dit betekent dat zij in de definitieve uitslag op dezelfde plek eindigen.

Hieronder de correcte en definitieve uitslag van dn Opstoet 2011:

1. KV De Fenpruuvers
2. De Schl Praaje
3. CV De Bierschaope en Grkese Turken
4.
5. CV De Tunnukus
6. De Kappesientjes
7. CV De Tunnelplekkers

De Carnavalsstichting Tilburg beseft zich dat deze fout voorkomen had kunnen worden en dat dit voor alle betrokken partijen vervelend is. De komende maanden worden gebruikt om een manier te zoeken om de punten van de jury zo te verwerken dat de in de toekomst dergelijke fouten niet meer kunnen voorkomen.


Delen via:
| More

D`n opstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen