Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

01-03-2011 - Opgeven is geen optie

De uitleg van het Carnavalsmotto van dit jaar 'Zommedêene Zemmer'  is:
In het leven moet je vaak inspanningen doen om jouw doel te bereiken. Dat betekent dat je bij tegenslagen karakter moet tonen en vasthoudend moet zijn. Laat zien dat je ergens voor staat. De laatste loodjes wegen dan wel het zwaarst, maar iemand met karakter weet van doorzetten en zal zijn doel altijd bereiken.

Kort samengevat: Opgeven is geen optie! En dat is nu precies het motto van de Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes
Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit gebeurt door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen.

9 juni 2011 fiets ik daarom samen met vele anderen zes keer de legendarisch berg: Alpe d’Huez. Dat betekent dus zes keer 12,3 kilometer, zes keer 21 bochten, zes keer een gemiddeld stijgingspercentage van 9,2%. Dat doe ik dan ook niet zomaar, maar om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Het doel is om het sponsorresultaat van 2010 fors te overtreffen. In totaal willen we dit jaar 20 miljoen bijeen brengen; ik persoonlijk ga voor € 5.000,-, maar dat kan ik niet alleen, daar heb ik alle hulp bij nodig en ik wil je dan ook vragen mij te steunen.

Sponsoring
Via de link Alpe d'HuZes-Paul van Limpt kom je op mijn persoonlijke pagina terecht. Daar kun je doneren via de knop ‘Steun mij’; het vervolg wijst zichzelf. Vergeet niet een reactie achter te laten. Altijd leuk! Ook vind je op de site nadere informatie over de Alpe d’HuZes, de missie en het anti-strijkstokbeleid.

Bedankt!

Zommedêene Zèmmer; we gaan het ultieme doel - een bijdrage aan de strijd tegen kanker – bereiken! Ik hoop daarbij op je steun. Bij voorbaat mijn hartelijke dank; ik waardeer het enorm!

Een heel gezellige carnaval gewenst!

Met vriendelijke groet,

Paul van Limpt
De Schrobbelèrs

Meer informatie: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/paullimpt/paul-van-limpt/actie.aspx


Delen via:
| More