Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

01-03-2011 - 3e Lustrum Carnavalsvolleybaltoernooi

Tilburg, 18 februari 2011 – Sportraad Pendragon organiseert voor het 15e jaar op rij het "Carnavalsvolleybaltoernooi". Al 15 jaar, elke donderdag voor carnaval wordt er een groot volleybaltoernooi georganiseerd waar carnaval, volleybal en gezelligheid centraal staat. Er doen jaarlijks een aantal van 45 teams mee, die er ook voor zorgen dat s’avonds de Carnaval knallend wordt begonnen.

"15 jaar geleden is het Carnavalsvolleybaltoernooi voor het eerst georganiseerd en nu het 3e lustrum van dit feest is aangebroken, zijn we vastbesloten om er een groot succes van te maken" aldus de voorzitter van Pendragon, Niels Buijs.

Het Carnavalsvolleybaltoernooi geeft perfect weer waar het grote deel van de studentensport om draait. Sportiviteit en gezelligheid zijn de 2 grootste pijlers waar het in Tilburg om draait. De geest van carnaval speelt hier natuurlijk ook een grote rol in, het grootste volksfeest in Brabant. Doordat het toernooi door Sportraad Pendragon op het Sportcentrum wordt georganiseerd kunnen er ook enkel studenten deelnemen. Om het voor elke student toegankelijk te houden wordt er op 3 verschillende niveaus gespeeld.

De winnaars van het Carnavalsvolleybaltoernooi ontvangen naast de titel ook een jaar lang het recht om op te scheppen tegen de andere deelnemers van het toernooi. Daarnaast ontvangen ze een prachtige beker. Na de prijsuitreiking barst het feest los onder leiding van DJ Cor.

Over Carnavalsvolleybaltoernooi
Het Carnavalsvolleybaltoernooi vindt plaats op donderdag 3 maart op het Sportcentrum van de Universiteit aan de Academielaan 5. De teams dienen allemaal in carnavalskleren aan te treden. Er is geen limiet aan deelnemers per team, wel dient elk team uit minimaal 6 spelers te bestaan. De kosten om deel te nemen aan het toernooi bedragen €15, - per team. Het toernooi begint om 18.30 en het feest zal eindigen wanneer het laatste nummer wordt gedraaid.

Over Sportraad Pendragon
Sportraad Pendragon behartigt de belangen van elke sportende Tilburgse student, studentensportverenigingen en de studentensport in Tilburg. Naast belangenbehartiger is Sportraad Pendragon ook het overkoepelend orgaan van de 21 studentensportverenigingen die op en buiten het Sportcentrum actief zijn. Voor bijna elke tak van sport heeft het Sportcentrum een studentensportvereniging. Sportraad Pendragon organiseert gedurende het hele jaar een groot aantal evenementen waar iedere sportkaarthouder, en soms iedere student, aan mee kan doen. Door actieve promotie van sport tijdens informatiedagen en op het Sportcentrum en in samenwerking met het Sportcentrum, het aanbieden van cursussen, lessen en clinics promoot Sportraad Pendragon sport onder de Tilburgse studenten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pendragon.nl.


Delen via:
| More