Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

04-03-2011 - Kruikenstad in Koor

Kruikenstad in Koor is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder. Met dit jaar tijdens Kruikenstad in Koor de recordpoging 'langste polonaise'!

Op maandagavond 7 maart trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel. Vanaf 20.15 uur is er Kèèle Smèère, onder het genot van een Schrobbelèrke. Nadat de stembanden goed zijn verwend, start een groots en gezamenlijk carnavalsconcert.

Het zangtalent van Kruikenstad wordt deze avond begeleid door het "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" onder leiding van dirigent Jules van de Loo. Dit orkest, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd uit 40 topmuzikanten, neemt iedereen mee op een muzikale reis langs vele bekende carnavalsnummers. Voorzanger Rogier van Bossum begeleidt alle zangers uit Kruikenstad en op ludieke wijze neemt Paul Brouwers de presentatie voor zijn rekening. Henry Huijsmans, Mike & Colin en de look-a-like van Vader Abraham verzorgen samen met het "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest" een spetterend optreden.

Alle songteksten van Kruikenstad in Koor staan in een speciale editie van De Uitloper die in alle horecagelegenheden in Kruikenstad ligt vanaf donderdag 2 maart. Daarnaast worden een kleine 1000 exemplaren uitgereikt tijdens Kruikenstad in Koor. Zo hoeft niemand zich dus zorgen te maken over het kennen van de tekst!


Delen via:
| More

Kruikentad in Koor

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen