Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

03-03-2011 - Tjeukefist

Tjeuke, het carnavalssymbool voor de kleine Kruiken en Kruikinnen, krijgt voor het eerst zijn eigen feest! Hij organiseert dit voor de kleinste inwoners van Kruikenstad waar ze gezellig kunnen hossen, springen, dansen en zingen op carnavalsmuziek.

Niet alleen een geweldig feest maar ook een te gekke locatie. Midden in het centrum van Kruikenstad toveren we poppodium 013 om tot een carnavalsparadijs voor de allerkleinsten. Op maandagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur ontvangt Tjeuke alle carnavalsvierders van 0 tot 11 jaar in een van de mooie zalen van het muziekcentrum van 013 aan de Veemarktstraat. Er is natuurlijk ook een plaatsje voor de ouders, opa’s en oma’s zodat iedereen een gezellige middag kan beleven. Het is een feest met schminken, glijden, ballonnenblazen en nog veel meer…. Als klap op de vuurpijl treedt Cowboy Billie Boem ook nog op!

Om dit eerste Tjeukefist extra glans te geven ontvangt Tjeuke de Prins van Kruikenstad, Frans-Jan d’n Irste met zijn gevolg. Genoeg ingrediënten voor een fantastisch feest dat de kleintjes niet mogen missen!

Kosten: 3,00 euro voor iedereen behalve baby’s.
Kaartverkoop: bij de kassa van 013


Delen via:
| More

Tjeuke Fist

Datum
Locatie
Tijden