Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

03-03-2011 - Kaajbaandefist

Kaajbaande geblazen op de Korte Heuvel! Na d’n Opstoet, de Kroegendwèèltocht en een paar dagen feesten is carnaval in Kruikenstad natuurlijk nog lang niet voorbij! Op carnavalsmaandag is het weer de beurt aan de beste carnavalsorkesten van Kruikenstad en omstreken om u te vermaken met spetterende live optredens op de Korte Heuvel.

Het Kaajbaandefist zal ook dit jaar weer op de vertrouwde Korte Heuvel gehouden worden. Voor het eerst vindt de Kruikenbruiloft dit jaar tijdens het Kaajbaandefist plaats. De orkesten beginnen om 15:00 uur met sfeer maken en zullen pas stoppen om te eten rond 18:30 uur. Ook voor de betere Tilburgse songteksten moét je op de carnavalsmaandag bij het Kaajbaandefist zijn. Artiesten als Henrie Huismans en Jurgen Leijten zullen de vele orkesten namelijk afwisselen met hun beste carnavalskrakers.

Kom op maandag gezellig feesten, hossen en de polonaise lopen zoals dat alleen op de Korte Heuvel kan. Het Kaajbaandefist is al jarenlang hét buitenevenement bij uitstek: geweldige bands, goede artiesten, een hele rits aan buitenbars en bovenal een echte carnavaleske sfeer.


Delen via:
| More

Kaajbaandenfist

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen