Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-03-2011 - Dín Opstoet

Op zondag 6 maart staat hét grootste evenement van Kruikenstad weer voor de deur!. De bouwende verenigingen en alle andere deelnemers hebben maandenlang hard hun best gedaan voor deze ene dag, waarop ze het publiek kunnen laten zien hoe hun creaties eruit zien. De route zal dit jaar anders zijn dan andere jaren. De Opstoet begint op de St. Josephstraat waarna de volgende route wordt genomen: Korte Heuvel, Heuvel Ring, Piusplein, Paleisring, Oude Markt, Radioplein, Nieuwlandstraat, Stationstraat, Spoorlaan, Magazijnstraat en als eindpunt de Heuvel.

De route kenmerkt zich dit jaar door de vele initiatieven langs de route. Aan de St. Josephstraat is een speciale locatie voor mindervalide bezoekers. Langs de route zullen er vele initiatieven worden ontplooid, zoals blaaskapellen, muziek en op het Piusplein wordt een grote tent opgezet.

De Carnavalsstichting Tilburg is er bijzonder trots op dat Omroep Brabant de Opstoet ook dit jaar de Opstoet volledig live gaat uitzenden. De Kruiken en Kruikinnen die niet zelf bij de Opstoet aanwezig kunnen zijn, kunnen dus vanaf 13.15 uur afstemmen op Omroep Brabant. Het commentaar wordt weer verzorgd door Rogier van Bossum. Zoals elk jaar is er natuurlijk ook weer de mogelijkheid om te stemmen op de favoriete deelnemers. Dat kan door een SMS met "optocht" te sturen naar 3669. Dit is natuurlijk gratis.

Aanvangstijd: rond 13.00 uur
Prijsuitreiking: rond 17.30 uur
Start: St. Josephstraat
Eindpunt: Heuvel, tevens locatie prijsuitreiking


Delen via:
| More

D`n opstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen