Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

09-02-2011 - 30 dweilorkesten zetten 11e Kaaj Gaaaf Fist op zín kop

Dweilorkesten vanuit het hele land weten tegenwoordig Tilburg al drie weken voor carnaval te vinden. Ze komen samen op het jaarlijkse Kaaj Gaaaf Fist, dit jaar op zondag 13 februari 2011, in Café Philip aan de Korte Heuvel. Dit jaar zullen maar liefst 30 orkesten (zo’n 500 muzikanten) vanuit heel Nederland het Kaaj Gaaaf Fist helemaal op z’n kop zetten. Enkele bekende namen daarbij zijn: Black WoooW, SHE’S, Orangeband, Club Bloaspepkes, ’t Zooi, Virus, Fiesta Servessa, Vipkus, en dus nog veel meer orkesten.

Inmiddels is het Kaaj Gaaaf Fist uitgegroeid tot een van de gezelligste, het drukst bezochte en een van de grootste carnavalsvûrfisten van Kruikenstad. Drie weken voor aanvang van carnaval kunnen de echte carnavalsvierders al lekker in de stemming komen in het centrum van Tilburg. Het Kaaj Gaaaf Fist wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd. Om dit te vieren vragen we alle bezoekers een feestelijk hoedje op te zetten.

Tijdens het Kaaj Gaaaf Fist viert de website www.kruikenstad.com haar 11e verjaardag. 11 jaar geleden is deze carnavalssite opgericht en groeide in korte tijd uit tot dé carnavalssite van Kruikenstad met meer dan 100.000 bezoekers per jaar. De Hoogheid van Kruikenstad en zijn gevolg zullen om 15.00 uur de makers van de website komen feliciteren.

Het Kaaj Gaaaf Fist start om 12.30 uur met een optreden van Kaaj Gaaaf, de winnaar van het Tilburgse carnavalslied 2011, zelf. Daarna wisselen orkesten elkaar in rap tempo af op de podia beneden, boven en dit jaar ook weer buiten waar in een mooie Schrobbelèrtent een podium gecreëerd wordt. Het thema van dit jaar is: Kaaj Gaaaf Fist, Hoedjesparade. De entree is gratis.


Delen via:
| More

Kaaj Gaaaf Fist 2011

Datum
Locatie
Tijden

Kaaj Gaaaf

Contact
E-mail
Website