Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-02-2011 - Feest: 11 jaar Kruikenstad.com

Zoals we eerder al gemeld hebben, bestaat de website http://www.kruikenstad.com/ dit jaar 11 jaar. Kruikenstad.com is zelfs officieel ingeschreven bij de Carnavalsstichting Tilburg als carnavals vereniging.
Elf jaar geleden is de site gestart door 2 Tilburgse carnavalsvierders om iedereen te informeren over het carnaval in Tilburg en tot op vandaag is Kruikenstad.com nog steeds het centrale punt voor informatie. Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar wordt niet alleen Tilburg geïnformeerd over het Tilburgs Carnaval, maar kijken ook veel mensen van buiten Tilburg naar wat er in Kruikenstad te doen is. Zelfs Tilburgers in het buitenland kunnen zo toch nog een beetje meegenieten van het carnavalsfeest. Al het laatste nieuws is te volgen, maar ook informatie over alle evenementen, carnavalsorkesten en carnavalsverenigingen is te vinden op www.kruikenstad.com. Via het fotoboek kunnen alle carnavalsvierders nagenieten van de evenementen.
Omdat het carnavalsseizoen niet alleen maar 5 dagen feesten is, maar van elf-elf t/m het Ut Sebiet op d’n Heuvel, wordt de site tijdens deze periode druk bezocht.
Door middel van Kruikenstad.com blijft carnavallend Tilburg het gehele jaar contact houden en kan men via het forum discussiëren.

Sinds 2 jaar is Kruikenstad.com ook actief op Twitter, Hyves, Facebook en YouTube, waardoor nieuws nog sneller bij de mensen is. Tijdens diverse evenementen worden zelfs tijdens de evenementen de nieuwsberichten, twitterberichten, foto’s en Youtube filmpjes geupdate.

Om het 11 jarig bestaan te vieren heeft Kruikenstad.com ervoor gekozen dit samen te doen met dweilorkest Kaaj Gaaaf uit Tilburg. Dit bevriende orkest viert dit jaar ook haar 11e Kaaj Gaaaf Fist, wat ondertussen uitgelopen is tot een van de grotere kapellenfestivals van Tilburg. Voorafgaand aan www.kruikenstad.com was Kaaj Gaaaf het allereerste dweilorkest uit Tilburg met een eigen website www.kaajgaaaf.nl. Het 11e Kaaj Gaaaf Fist vindt plaats op Zondag 13 januari 2011 in cafe Philip. Vanaf 12.00 uur zullen 30 orkesten optreden op de begane grond, 1e verdieping en in de tent. Ook Prins Frans-Jan d’n Irste en zijn raad van XI zal een bezoek brengen.


Delen via:
| More