Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

01-02-2011 - Waogeslouwe

Nu de Groen-Oranje harten steeds sneller beginnen te kloppen in afwachting van het aankomend carnaval beginnen ook de creaties van de bouwende verenigingen steeds meer vorm te krijgen. De leden van deze verenigingen werken vrijwel het hele jaar door vele avonden om het publiek tijdens de Opstoet een prachtig schouwspel voor te schotelen. Op zondag 6 februari wordt er bij het Waogeslouwe alvast een tipje van de sluier opgelicht!


Na dit carnavalsseizoen zal de oude bouwhal aan de Lambert de Wijsstraat worden verlaten voor een prachtige nieuwe bouwhal. Het Waogeslouwe is dus de laatste kans om nog eens die typische sfeer aan de Lambert de Wijsstraat op te snuiven. Tussen 12.00 en 18.00 uur kunt u zien waar de bouwende verenigingen het hele jaar mee bezig zijn.


Natuurlijk wordt het evenement ondersteund met gezellige carnavalsmuziek van vele carnavalskapellen, maar wat vooral niet kan ontbreken is natuurlijk het serveren van een stevige portie snert door Prins Frans-Jan d’n Irste en zijn gevolg.


De Carnavalsstichting Tilburg en de bouwende verenigingen zien u dus graag op zondag 6 februari in de bouwhal aan de Lambert de Wijsstraat.


Delen via:
| More

Waogens Louwe

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen