Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-01-2011 - Kruikenslag

Zommedêene zèmmer, dus sla je slag!
Voordat het jaarlijkse Prinsebal losbarst hebben de Tilburgse carnavalsverenigingen op 19 februari eerst nog een culinair feest op de agenda staan: het Louwdiner.
Prins Frans-Jan d’n Irste ontvangt samen met zijn gevolg de carnavalsverenigingen van Kruikenstad in Popcentrum 013 voor een carnavalesk diner. Geen zorgen, dat betekent niet dat er alleen groen en oranje voedsel op tafel komt. Het carnavaleske zit hem namelijk in de sfeer, de muziek en natuurlijk het thema van de avond: Kruikenslag!
Dit jaar brengt de Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg de gezelligheid van zaterdagavondspelshows naar ons eigen Kruikenstad. Verschillende spelshows, bekende artiesten en gezellige kapellen zullen de revue passeren onder de bezielende leiding van Showmaster Peer de Graaf, terwijl de kandidaten getrakteerd worden op allerlei culinaire hoogstandjes.
Dus kom naar beneden en slag je slag! Er hoeft niet aan het rad gedraaid te worden, de bordjes zijn al omgedraaid en het woord is al geraden dus de kaarten zijn zo te bestellen op http://www.kruikenstad.nl/Louwdiner.aspx  voor € 18,50 per stuk. Deze kaarten geven ook toegang tot het aansluitende Prinsebal.
Zegt het voort en nodig alle bevriende verenigingen uit, want Zommedêene zèmmer! Datum: Zaterdag 19 februari
Locatie: 013
Tijd: vanaf 17.00 uur (Louwuurke) 18.00 - 20.00 uur (Louwdiner)
Kosten: € 18,50 per stuk (inclusief toegang tot het Prinsebal)


Delen via:
| More

Louwdiner

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg